Det er nu rart med fisk engang imellem, det er dog alt for sjældent vi får det her hjemme. Jeg syntes at pangasius fisken er ok, selvom der er andre fisk jeg fortrækker. Men den er billig og man kan lave mange ting med den. Den her ret blev egentlig ret god, det hele passede ret godt sammen smagsmæssigt og det var hvad jeg lige havde i køleskabet, så min opskrift kommer her.
Risotto m. spinat
(2 pers.)
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
- 200 g risottoris
- 1½ dl hvidvin
- 3,5 dl grøntsagsbouillon
- 50 g helbladet spinat, frost
- salt og peber
Hvis du bruger frosen spinat, så varm dem op på en pande først i en anelse olie.
Smag risottoen til med salt og peber og rør spinaten i sammen med.
Rodfrugt ratatouille
(2 pers.)
- 2 gulerødder
- 2 persillerødder
- 1/4 squash
- 1 tsk timian
- 3 spsk olivenolie
- knips salt
Chili-stegt pangasius
( 2 pers.)
- 350 g pangasius filet
- ½ rød chili uden kerner
- 1 tsk fiskekrydderi
- salt og peber
- olie
- smør
Kom smør og olie på en god pande, steg fileterne ved høj varme, så de bliver flotte gyldne. Vend dem et par gange. De skal ca. steges i 15 minutter, for de er lidt tykke.
Servere det hele sammen, læg en citron ved siden af retten, som bruges på fisken og risottoen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar