En lidt usund sandwich måske, meeeen engang imellem må man godt :o)
Fik engang en sandwich ala denne på en café, nu har jeg så forsøgt at lave den selv, med samme gode resultat. Skal lige siges at den mætter helt vildt, syntes du der er for meget brød, så nøjs med 2, men den kan sagtens bære 3 lag ellers, min opskrift kommer her.
Opskrift på semidried tomater
- 10 cherry tomater
- 4 spsk oliven olie
- 1 tsk sukker
- salt og peber
- basilkum
Sæt dem i en 110 grader varm ovn i ca. 1,5 time.
Tomaterne kan holde sig i 10 dage i køleskab, kom dem evt. i et glas med olivenolie henover og et låg.
Man kan også hakke lidt hvidløg og komme på tomaterne inden de ryger i ovnen, hvis man er til mere smag.
Kæmpe kyllinge sandwich m. semidried tomater, spejlæg og bacon.
(2 pers.)
- 6 stykker store sandwich brød
- 1 pk bacon i skiver
- 2 kyllinge fileter (marineret i det du kan li)
- 2 æg
- ½ rødløg
- ½ bakke blandet salt
- 1 håndfuld cheddar
- 1 håndfuld rucala
- salatmayonaise
- olie & smør til stegning
Start med at lave tomaterne da de tager lang tid at lave.
Skær kyllinge fileterne i passende stykker, de skal ikke være for store nemlig. Mariner dem i den ønskede smag og steg kyllingerne fileterne i lidt olie. Steg baconen og læg den af på fedtsugende papir.
Varm smør op på en stor pande, og smid brødene på, hvis du kan have 3 liggende, så skal du kun stege dem af to omgange. Steg dem gyldne og sprøde, kom cheddarost på 2 af brødene, smelter det ikke ordentligt, så ind i ovnen med det et smut. Steg spejlæggene.
Saml sandwichene ved at lægge et stykke brød først, kom salatmayonaise på brødet, salat, kyllingekødet og rødløg. Kom den næste skive brød på, den med cheddarost, bacon og tomaterne.
Top endnu med et brød og læg til sidst spejlægget øverst på sandwichen.... velbekommen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar