mandag den 17. oktober 2011

Gulerods cupcake m. cream cheese frosting


Opskrift på ca. 14 store cupcake.

  • 200 g. lys rørsukker
  • 50 g. brun farin
  • 2 dl. smagsneutral olie
  • 2½ æg
  • 200 g. mel
  • 3/4 spsk. kanel
  • 3/4 spsk fint salt
  • 1 1/3 tsk natron
  • ½ spsk kakaopulver (usødet)
  • 230 g. fintrevne gulerødder
  • 30 g. valnødder, tørristede og hakkede
Pisk olie og sukker cremet, písk dernæst 1 æg i af gangen og pisk blandningen godt sammen, så sukkert er helt opløst.
Bland mel, natron, kanel, salt og kakoapulver sammen og sigt det i dejen, gør det med en ske.
Vend nu gulerødder og de hakkede valnødder i.
Bag dem ved 175 grader i ca. 20 -30 min.

 cream cheese frosting

  • 125 g. masapone eller flødeost
  • 50 g. blødt smør
  • flormelis efter smag
  • 1-2 tsk. vaniljesukker
Rør smøret cremet og bland det med flødeosten. Bland flormelis i lidt efter lidt, til det smager som ønsket og tilsidst vaniljesukkert.


Opskriften har jeg fundet hos newyorkerbyheart Det er super lækre cupcake, de kan ihvert fald anbefales :)

3 kommentarer:

  1. Mums, hvor ser det godt ud(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Åh gud hvor ser den lækker ud! :D

    SvarSlet
  3. mmh bliver helt sulten :)
    kan du ikke skrive til min mail. adevriel@gmail.com
    for vil ikke skrive min adresse her på nettet.

    SvarSlet