En lille lækkerbisken til kaffen, smager skønt til kaffen, men også super kage til vaniljeis..mumm, den bedsre brownie jeg nogensinde har lavet.
Opskriften kommer her.
- 250 g. sukker
- 3 æg.
- 60 g. hvedemel
- 50 g. kakao usødet
- 125 g. smør
- 50 g. hakket mørkt chokolade
- 50 g. hakket valnødder
Smelt smørret og lad det køle lidt ned. Pisk imellemtiden æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland mel og kakao sammen i en skål og vend det i æggemassen. Vend også det let afkølede smør i og herefter den hakkede chokolade og valnødder i dejen. Smør en form på ca. 20 x 25 cm.
Bag kagen i ca. 30-40 min. Må ikke gennembages som andre kager, men stadigvæk brownie agtigt.
Lad den afkøle, inden der skæres i den og kommes frosting på.
Nutella frosting:
- 100 g. natural flødeost
- 175 g. nutella
Åhh JA det lyder "ondskabsfuldt" med den nutella frosting!!!
SvarSletMums, den ser vel nok lækker ud ! Den må jeg vist hellere prøve at lave :-)
SvarSletDejlig blog med flotte billeder, har meldt mig som fast læser. Fortsat god dag :-)