søndag den 3. juni 2012

Marineret kyllingfilet m. fuldkorns-pastasalat & hvidløgsdip


Meget velsmagende og nem ret, som ikke tager lang tid at lave. Her hjemme falder en frisk pastasalat og et stykke kyllingebryst, altid i god jord.
Vi fik bare en god hvidløgsdip til og lidt grillet halloumi ost, dejlig sommerret.

Opskrift på pastasalat m. soltørrede tomater & basilikum til 2 pers:
  • fuldkornsskruer ca. 150 g kogte
  • ½ dl soltørrede tomater i olie, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg finthakket eller presset
  • lille håndfuld frisk basilikum, hakket
  • lille håndfuld bredbladet persille, hakket
  • 1/4 gul peberfrugt skåret i små tern
  • 1/4 rød peberfrugt, skåret i små tern
  • lille håndfuld peanuts, gerne saltet
  • maldonsalt og peber
  • lidt citronsaft
Kog pastaen efter posens anvisning og lad dem dryppe af. Bland først pastaen med olie og soltørrede tomater og kom alle de andre ingredienser i, og man har den lækkerste pastasalat, som passer til rigtig meget kød.

Hvidløgsdip til 2 pers:
  • 2 dl cremefraice
  • 2 fed hvidløg, presset
  • havsalt
  • friskkværnet peber
  • citronsaft

Ingen kommentarer:

Send en kommentar