De er super nemme at bage og kræver ikke det store. Så til eftermiddagskaffen, er de perfekte, hvis man ikke har tid til at lave en mere omfattende kage og de smager super lækkert :)
Opskrift på makronmuffins
(ca. 20 stk.)
- 300 g sukker
- 3 æg
- 1 tsk madelessens
- 125 g knuste makroner
- 125 g hvedemel
- 125 g smeltet smør
Muffin formene fyldes halvt op og bages i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 minutter, de skal være gyldne på overfladen.
Obs: På et tidspunkt vil de hæve en del indeni ovnen, men når de kommer ud af ovnen, falder de lidt sammen, men det er helt rigtigt, det skal de nemlig gøre.
Man kan også fylde chokolade stykker i, eller bær, rabarberkompot mm. i dem,. De kan have lidt smag af kranskage, så de smager utroligt godt.
Man kan også bage den i bradeplade, dette har jeg selv gjort på et tidspunkt.
Haps... den opskrift skal jeg prøve. Fik igår makron-muffins til et familie-rally, jeg var solgt, men fik desværre ikke opskriften :-D
SvarSletDe var altså også gode, vildt nemme at lave. Man kan vel egentlig også komme en
SvarSletlækker frosting på :)
Hej jeg afholder en lille giveaway
SvarSlethåber du har lyst til at deltag.
- http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/07/giveaway-no-1.html
Hvor længe skal den have, som bradepandekage ?
SvarSletHar lige sat dine makronmuffins i ovnen. Om det er den opskrift jeg håber på, så er de jo virkelig lækre.
SvarSletHej og undskyld det sene svar. Jeg håber de blev som ønsket :)
SvarSletSom bradepandekage vil jeg tro den skal have 35 min, hvorimod muffinene skal have 20 min. Men det er bare at prøve sig frem, tror sagtens man kan fornemme det undervejs.
Mvh Mette
Hej Mette.
SvarSletDe lyder så lækre. Har du prøvet at fryse dem? Vi skal i sommerhus om et par uger og tænkte det var den perfekte kage at have med fra fryseren :)
Jeg er vist blevet helt forvirret... er det her missMette?
SvarSlet