mandag den 12. marts 2012

Hjemmebagt knækbrød


Elsker de her knækbrød med masser af kerner, men det er nu heller ikke det sundeste knækbrød.

Opskrift på mange stk. eller ca. 3 bageplader.
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3½ - 4 dl mel
  • 2 dl vand
  • 1 1/4 dl rapsolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
Det hele skal bare blandes sammen med hænderne, dejen skal være lidt våd, ikke klisteret, men heller ikke tør. Tag en klat og læg mellem 2 stykker bagepapir og rul den ud til en firkant, skær knækbrødene ud inden de bliver bagt.
Skal bages på miderste rille ved 200 grader i ca. 15-20 min. De skal være gyldne.
Jeg fik 3 bageplader ud af denne potion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar