fredag den 16. marts 2012

Porre/blomkåls-suppe m. bacon & persillepesto


Det er altid godt med en gang suppe som er fyldt med vitaminer, porre/blomkåls suppe var nemlig aftensmaden idag og smagte ganske lækkert og mætter rigtig godt.

Opskrift til 2-3 personer.
  • ½ blomkålshovede
  • 2 porre
  • ca. 1 liter vand. ( afhængig af hvor tyk man ønsker den)
  • ½ grønsagsbouillon
  • 50 g philadelphia smøreost
  • salt
Rens blomkålen og porrene og snit dem i nogle stykker. Hæld vandet i en gryde og kom grønsagerne ved og kog dem igennem i ca. 30 min. sammen med grønsags bouillonen.
Blend nu det hele sammen til en glat suppe, tilsæt evt. mere vand hvis den er for tyk.
Kom philadelphia osten i og blend igen til den er helt opløst i suppen og suppen er cremet, smag til med salt.

Til persille pestoen, køres persille, olivenolie og hvidløg i en mini foodprocessor, til den er flydende.
Pynt suppen med persille pestoen og stegt bacon terninger, servere evt. flute til også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar