De her cupcakes smager utroligt godt, men ligger også ret tungt. De bliver hurtigt for søde hvis der kommer for meget frosting på, så man kan nøjes med et lille lag.
Opskrift på 12 stk.
- 75 g. smør
- 100 g. brun farin
- 100 g. sukker
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 160 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1,5 dl. mælk
- 5 oreos hakket i stykker
- 135 g. usaltet blødt smør
- 110 g. flourmelis
- 300 g. flødeost eller mascapone
- 1½ tsk vaniljesukker
- 6 spsk citronsaft
- 6 oreos som er pulviserede uden den hvide creme.
Pisk smør, brun farin og sukker sammen med elpisker, pisk æggene i et af gangen.
Bland bagepulver, vaniljesukker og mel sammen. Bland lidt af mælken i smørblandingen og tilføj derefter lidt af melblandingen, forsæt sådan til alle ingredienserne er sammenblandet.
Vend de hakkede oreos i dejen.
Fyld papirformene 2/3 del op. Bag dem i 20 min
Til frostingen røres det bløde smør med flourmelis og vaniljesukker. Pisk flødeosten og citronsaften i blandningen - pisk indtil blandningen er cremet og ensartet.
Vend de pulveriserede oreos i frostingen. Stil gerne frostingen i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar