mandag den 26. september 2011

Sprødt müsli


Opskrift på hjemmelavet sprødt müsli.
Der er ca. til en lille uges tid her.

100 g. akacie honning
4 spsk neutral olie
4 spsk vand
16 dl. havregryn
100 g. grofthakkede mandler
3 dl. kokosmel
3 dl. rosiner
1½ dl. tørret bananer

Varm akacie honningen i en lille gryde sammen med olie og vandet.
Kom havregrynen og de hakkede mandler op i en skål og det bland det godt med olie blandningen. Når det er blandet godt, så lig det jævnt på en bradeplade og det stil det i oven i ca. 20 min, rør lidt i det undevejs.
Kom nu kokosmelet i og rosinerne.

Hakkede mørkt chokolade er også lækkert i.

Her er en anden version:

125 g. Ahornsirup
125 g. alm. honning
4 spsk. olie neutral
Lidt vand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar