mandag den 26. september 2011
Sprødt müsli
Opskrift på hjemmelavet sprødt müsli.
Der er ca. til en lille uges tid her.
100 g. akacie honning
4 spsk neutral olie
4 spsk vand
16 dl. havregryn
100 g. grofthakkede mandler
3 dl. kokosmel
3 dl. rosiner
1½ dl. tørret bananer
Varm akacie honningen i en lille gryde sammen med olie og vandet.
Kom havregrynen og de hakkede mandler op i en skål og det bland det godt med olie blandningen. Når det er blandet godt, så lig det jævnt på en bradeplade og det stil det i oven i ca. 20 min, rør lidt i det undevejs.
Kom nu kokosmelet i og rosinerne.
Hakkede mørkt chokolade er også lækkert i.
Her er en anden version:
125 g. Ahornsirup
125 g. alm. honning
4 spsk. olie neutral
Lidt vand
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar