Opskrift til ca. 12 stk.
- 30 g. gær
- 2 dl. sødmælk, varmet op til det er håndvamt.
- 3 tsk. sukker
- 4 spsk. yogurt naturel
- 1 æg
- 1 tsk. groft salt
- 450 g. hvedemel
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 20 g. smeltet smør
- 2 fed hvidløg
- olivenolie
- spidskommen
Kom alle ingredienserne i en skål, undtagen de 2 slags mel og rør det godt sammen. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt dejen til den bliver smidig og glat. Kom dejen i skålen igen, dæk til og stil lunt i ½ times tid.
Slå dejen ned og del den i 14 små kugler. Rul hver kugle fladt ud, så den tager form som en dråbe.
Varm en pande op med lidt olie og steg naanbrødene i 3-4 min. på hver side, eller til de er flotte gyldne.
Rør blandingen sammen af olie, presset hvidløg og spidskommen og pensl en smule på de friskbagte brød og servere.
Hej Mette
SvarSletEr tilfældigt faldet over din hyggelige blog - altid dejligt at blive inspireret med nye opskrifter :-)
Jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at følge dig :-)
Du er selvfølgelig meget velkommen forbi hos mig; sallingssysler.blogspot.com.
God weekend