Vi kan godt lide fisk herhjemme, det er dog desværre for sjældent vi får det. Men inde på skagenfood er der virkelig mange nemme opskrifter at finde. Jeg fandt denne her, men har ændret en del i den, min version kommer her.
Opskrift til 2 personer:
- 300 g kulmule ( eller anden hvidfisk)
- 50 g rasp
- Frisk basillikum, dild, persille ( hvad du har)
- smør
- salt
- peber
- Kompot:
- olivenolie
- 1 løg, finthakket
- 2 forårsløg, i skiver
- 150 g. bredbladet fossen spinat
- 80 g champingnon ( jeg brugte frossen)
- 1½ dl. fløde
Bages i en 200 grader varm ovn i 15 min.
Svampe/spinatkompot: Hæld lidt olie på en pande og kom det frossen spinat på, når det er tået op, så læg det i en skål. Svits nu det hakkede løg i kort tid, efterfulgt af svampe og forårsløg, tilsæt spinaten igen. (Bruger du frisk spinat, skal den bare på her først).
Tilsæt nu fløden og lad den få en cremet konsistens.
Server retten med rosmarin kartofler, lækkert brød og lidt tomat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar