onsdag den 4. februar 2015

Ungkvæg ribeye med vilde ris i mexicansk forklædning



Opskrift på ungkvæg ribeye m. vilde ris a'la mexicansk
(2 pers.)
  • 175 g x 2 ungkvæg ribeye
  • 2 spsk. madolie
  • 2 tsk røget paprika
  • 2 spsk. brun farin
  • salt
  • paber
  • 4 spsk salsa sauce'
  • 1 tsk. knust tørret chili
  • 1 bundt forårsløg
  • vildtris blanding
  • ½ chili

Opskrift på dressing

  • 1 dl. græsk yoghurt
  • 1 dl. Philadelphia
  • 2 tsk spidskommen
  • salt
  • peber
  • citron
Start først med at kog risene, samt lav dressingen imens.
Skær ribeyen i strimler og marinere kødet i madolie, paprika, brun farin, salt og peber. Kom nu kødet på panden ved ret høj varme, så det får em grillede smag, tilsæt ret hurtigt risene, tørret chili, forårsløg og chilien. Salsasovsen kommes i blandingen til sidst, den skal nemlig bare lige steges med i ca. 1 minut.

Kom fyldet i pandekagerne og dyp i dippen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar