onsdag den 18. februar 2015

Vegetariske forårsruller

 
 

Vegetariske forårsruller:
(20 stk.)

  • 20 stk tyj spring roll pastry ( Brugte de store, der er 40 stk. i en pakke)
  • 1 spidskål
  • 3 gulerødder
  • 100 g. champignon
  • 1½ porre
  • ½ gult peber
  • ½ rødt peber
  • 1 løg
  • ½ pk glasnudler
  • 1/4 rød chili, uden kerner
  • 1 spsk. hakket/revet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. rørsukker
  • ½ tsk. spidskommen
  • 3 spsk. Soya
  • salt og peber

Det hele skal snittes, i den str. du syntes passer, spidskål i tynde strimler, gulerødder i små tern samt resten. Fin hak chilien uden kerner, riv ingefæren.
Kog glasnudlerne i ganske kort tid og lad dem dryppe af.
Varm en wok op til høj varme og svits nu alle ingredienserne, i ca 5 minutter, der må godt stadigvæk være bid i, hæld Soya og de tørre ingredienser i til sidst og rør med rundt i ca 2 minutter,
Skær glasnudlerne i over et par gange og bland dem i wok blandingen og rør rundt.
Kom nu fyldet i forårsrullerne og rul dem, man kan lave en blanding af mel og vand, som man kan bruge i lukningen, så de ikke går op.
Læg alle sammen på en bradeplade med lukningen nederste og pensl dem med rapsolie og bag dem ved 200 graders varmluft i ca. 15 minutter. Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar