Vegetariske forårsruller:
(20 stk.)
- 20 stk tyj spring roll pastry ( Brugte de store, der er 40 stk. i en pakke)
- 1 spidskål
- 3 gulerødder
- 100 g. champignon
- 1½ porre
- ½ gult peber
- ½ rødt peber
- 1 løg
- ½ pk glasnudler
- 1/4 rød chili, uden kerner
- 1 spsk. hakket/revet ingefær
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. rørsukker
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. Soya
- salt og peber
Det hele skal snittes, i den str. du syntes passer, spidskål i tynde strimler, gulerødder i små tern samt resten. Fin hak chilien uden kerner, riv ingefæren.
Kog glasnudlerne i ganske kort tid og lad dem dryppe af.
Varm en wok op til høj varme og svits nu alle ingredienserne, i ca 5 minutter, der må godt stadigvæk være bid i, hæld Soya og de tørre ingredienser i til sidst og rør med rundt i ca 2 minutter,
Skær glasnudlerne i over et par gange og bland dem i wok blandingen og rør rundt.
Kom nu fyldet i forårsrullerne og rul dem, man kan lave en blanding af mel og vand, som man kan bruge i lukningen, så de ikke går op.
Læg alle sammen på en bradeplade med lukningen nederste og pensl dem med rapsolie og bag dem ved 200 graders varmluft i ca. 15 minutter. Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar