mandag den 12. december 2011

Svampet banankage.



Til en springform på 22 dia.

  •  250 g. sukker
  • 250 g. blødt smør
  • 3 æg
  • 2 mellem bananer
  • 50 g. kokosmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 250 g. hvedemel
  • 100 g. hakket chokolade
Tænd oven på 180 g. i varmluft.
Sukker og smør piskes godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Mos bananerne og kom dem ned i smørblandningen. Tilsæt nu kokosmel, mel og bagepulver og vend chokoladen i til sidst.
Bag kagen på miderste rille i ca. 35-40 min.

Glasur:
  • 45 g. smeltet smør
  • 3 spsk flormelis
  • 3 spsk kakao
  • evt lidt kaffeessens
Smelt smøret, rør flormelis, kakao og tilsæt evt. lidt vand til konsistenten er passende.
Drys til sidst med kokosmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar