lørdag den 26. juli 2014

Chokolade/lakrids cupcake m. vanilje creme




Har lavet nogle super lækre muffins i dag, kombinationen af chokolade og lakrids er jeg vild med, og så passer vanilje moussen/frostingen bare  rigtig godt til.
Fik også lige en hindbær/ brombær smoothie til, uhm ikke noget dumt valg.

Opskrift på 10 lakrids/chokolade muffin.

  • 60 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 æg
  • 250 g hvedemel
  • 50 g kakao
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 vanilje sukker
  • 2½ dl kærnemælk
  • ½ dl. mælk
  • knips salt
  • 40 g hakket lakrids chokolade( brugte Toms ekstra, mørk lakrids chokolade)
  • Desuden:
  • 1 brev Dr. Oetker vanilje mousse
  • 2,5 dl mælk
  • Lidt lakrids pulver
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk smørret med sukkeret, så det bliver en ensartet masse, kom nu ægget i og pisk godt.
Bland melet med kakao, vanilje sukker, bagepulver, natron og salt. Kom skiftevis kærnemælk og mel blandingen i kagemassen, og til sidst mælken. Vend den hakkede chokolade i.
Hæld op i muffin forme. Sæt kagerne midt i ovnen i 17 minutter.
Tag dem ud på en rist og lad dem køle af.

Lav frostingen, den skal være kold. Kom massen i en sprøjtepose og kom på det på kagerne, slut af med at drysse lidt lakrids.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar