torsdag den 22. marts 2012

Chicken curry m. ris


I aften faldt retten på chicken curry med ris og nann brød, jeg kan godt lide smagen af kokosmælk og karry sammen... mums.

Opskrift til 2 personer.
  • 300 g. kyllingefilet, skåret i strimler
  • 2 spsk olie til stegning
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 løg, hakket
  • 1 tsk frisk ingefær, hakket fint
  • 1 tsk garam masala
  • 1/4 rød chili, hakket fint, uden kerner
  • 1/4 grøn peberfrugt, skåret i meget tynde strilmer
  • 1/4 rød pberfrugt, skåret i meget tynde strilmer
  • 2 dl. kokosmælk
  • 2 dl. cremefraice
  • salt og peber, evt. efter behag
Start med at svits karry i olie på en wok, kom det hakkede løg ved, de må ikke blive brune.
Kom nu kyllingestimlerne ved og steg dem. Tilsæt, peberfrugt, gurkemeje, garam masala, ingefær og hakket chili.
Tilsæt kokosmælk og lad reten simre i 15 min. Til allersidst kommes cremefraicen i og varmes op, retten skal være cremet, og saftig.

Server ris og nannbrød til, jeg havde kogt lidt risblandning med ærter, majs og rødt peber og blandet med alm. ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar