Opskrifter
Forretter/ Tapas:
Bruschetta med tomat
Lakseroulade med dildcreme på salatbund
Hovedretter med oksekød:
Chili con carne
Forårsruller m. oksekød, hvidkål og peberfrugt
Grillet weber oksemørbrad, bagt kartoffel med fyld, champingnon sovs & grønne aspars
Lynstegt oksekød med hvidkål og gulerod
Mexicansk fad med tortillachips
Ungkvæg ribeye med vilde ris i mexicansk forklædning
Hovederetter med svinekød:
Barbecuemarineret svinemørbrad medkold kartoffelsalat og halloumi spyd
Boller i selleri
Blomkålsgratin
Glaseret skinke med grønlangkål og brune kartofler
Indbagt svinemørbrad m. flødekartofler og broccolisalat
Kamsteg m. brune kartofler, brun sovs og rødkål
Koteletter i fad
Kåldolmere/ hvidkålsrouletter m. brun sauce og kartofler
Mexicanske Quseadilla
Pulled pork m. coleslaw
Svensk pølseret
Svinemørbrad i hvidvinssauce m. tomater og champignon
Svinemørbrad med pesto og rullet i bacon
Quesadillas m. skinke, spinat, chili & rødløg
Hovedretter med fjærkræ:
Andebryst med appelsinsauce, waldorfsalat & brune kartofler
Andebryst med granatæblesalat og hindbær vinaigrette
Andebryst med kartoffelmos, rødvinsauce, karameliserede løg og gulerødder
Banket kyllingefilet med cremet chilipasta og salat
Butterdejspakker m. kylling og spinat, råstegte kartofler og champingnonsovs
Chicken curry med ris
Chili-lime kyllingespyd, salat m. senneps-vinaigrette & madsnegle m. cremefyld
Indonesisk kylling med banan
Fyldt kylling m. pesto og mozeralla og perlebygsalat
Fyldt kyllingebryst med sarranoskine og squash tærte
Hel kylling m. rosmarin og citron, samt sommersalat, tzatziki og rösti
Kylling i peanutbuttersauce med bønnesalat og focaccia
Kylling i sur/sød sauce
Kyllingelår i fad med rodfrugter
Kyllingepie
Quesadillas m. mexicansk kylling, jalapenos, majs, ost & peberfrugter
Rød karryret med kyling og butternutsquash
Tortilla m. chrispy chicken bites spice mix
Vietnamesiske forårsruller
Wrap fajita med kylling
Hovedretter med fisk:
Chilistegt pangasius, risotto m. spinat og rodfrugt rataouille
Grillet hvidvins ørred m. urtedressing & nye dnaske kartofler
Kulmule m. krydderurterasp i spinat/svampe kompot og rosmarin kartofler
Ovnbagt kulmule m. pasta i flødesauce
Rissalat m. laks i asiasisk dressing
Sushi
Vegetariske retter:
Cannelloni m. ricotta og spinat
Falafel
Pastaretter:
Italienske kødboller i tomatsauce m. spaghetti
Pasta fad m. kylling, spinat og champingnon
Skinkestrimler i spinat m. pasta
Pizza:
Mexicanske tortilla pizzaer
Pizza bagt på stenpalde m. sød choriizopølse, cherrytomater, oliven og mozzarella
Pizza bagt på stenplade m. mozarella, skinke og champingnon
Pizza calzone med spaghetti og kødsauce
Pizza m. oksekød, pepperoni
Pizza m. mascarpone, serranoskinke & champingnon
Pizza hawaii
Salater:
Kold kartoffelsalat
Salat med blåbær, aspars og ovnstegte tomater
Tærter:
Porretærte med skinke og hytteost
Squash tærte
Tærte med kylling, bacon og tomat
Tærte med sknke og porre samt hvidløgsdip og råkostsalat
Supper:
Gulerodssuppe
Porre/blomkålssuppe med bacon og persillepesto
Dip/dressinger:
Russisk dressing
senneps-vinaigrette
Tilbehør:
Fyldt bagt kartofel
Coleslaw
Fyldte mini-pebre
Hjemmelavet pommes
Tunsalat
Hjemmelavet:
lemoncurd
Maltsirup
Surdej, både til lyse og mørke brød
Rugbrøds surdej
Abonner på:
Opslag (Atom)