torsdag den 24. maj 2012

Ovnbagt kulmule m. pasta i flødesauce

Dette er en rigtig nem ret, som ikke tager lan tid at lave. Nogle må det jo godt gå lidt hurtigt i hverdagen.
Jeg har skrevet opskriften som jeg har lavet den.

Opskrift til 2 personer:
  • 350-400 g kulmulefilet
  • Topping til fisken:
  • 40 g revet parmesanost
  • 3 spsk flydende magarine
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • 3 spsk rasp
  • salt og peber
  • Reven skal af en 1/4 citron og lidt saft

  • 250 g frisk pasta (vejet ukogt)
  • 2½ dl madlavningsfløde
  • 150 frisk spinat ( frossen er også ok)
  • 80 g champignon i skiver
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie til stegning
Start med at klaregøre fisken og skær den ud i potions størrelser, læd den i et ildfast fad. Bland ingredienserne til toppingen, kør det i en foodprocesser., smør fiskene med smørblandingen og sæt i en 200 grader varm ovn i ca 15-20 minutter, til toppingen er gylden.

Kog pastaen efter anvisningen og dryp den af. Rens spinatbladene og svits dem på en varm pande med lidt olie, tilsæt finthakket hvidløg og svits med. Kom spinaten op i en skål.
Svits champingnonene, så de bruner lidt. Kom spinaten tilbage til champingnonene og hæl fløden over og lad den koge til en lidt tykkere konsistens. Smag til med salt og peber.
Hæld fløde blandingen over pastaen i et fad og servere det sammen med fisken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar