søndag den 4. september 2011

Kransekage konfekt



Du skal bruge til 30 stk:
  • 500 g. marcipan
  • 200 g. flourmelis
  • 1 pastuiseret æggehvide
  • Til Pynt:
  • Nødder, coktailbær og smeltet chokolade
Ælt macipan med flourmelis og æggehvide, så det får en god konsistens. Brug en spjøjtepose eller en kagesprøjte og tryk små kager ud på en bradeplade med bagepapir.
Pynt med nødder og bær. Bag kagerne i 10-12 min ved 200 grader.
Kager kan overtrækkes med ckokolade.  Perfekt til champagne :)


2 kommentarer:

  1. Hej
    Ser meget spændende ud. Min hustru bager også masser af kransekager, men har problemer med at sprøjte det ud af en sprøjtepose (på grund af gigt). Derfor var det en go' idé med en kagesprøjte. Hvilket mærke bruger du? Håber du lige vil anføre et par ord så vi kan finde den helt rigtige sprøjte.
    Hilsen
    John

    SvarSlet
  2. Bruger den de har fra imerco, de have kun en model da jeg købte den.
    Ved ikke hvad den hedder.
    Men kan ihvert fald anbefale de her kransekager :)

    SvarSlet