mandag den 16. juli 2012

Lette pølsehorn



Pølsehorn er gode at have i fryseren og smager vildt godt :) De her pølsehorn bliver dejlige luftige, som jeg godt kan lide det og de er nemme at lave.
De er gode som en snack hvis man er lækkersulten, gode at have med på arbejde.

Opskrift på 10 stk. store pølsehorn:
  • 100 g margarine
  • 2,5 dl mælk
  • 50 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 450 g hvedemel
  • 10 stk. pølser
  • æg til pensling
Smelt margarinen i en gryde og hæld den over i en skål, rør mælk og gær i. Tilsæt salt, sukker og hvedemel og ælt dejen smidig og elastisk.
Stil dejen til hævning under et rent viskestykke i ½ time.
Drys bordet med lit mel og hæld dejen ud på bordet, del dejen i 10 stykker. Rul hver stykke dej ud så pølsen kan pakkes helt ind i dejen. Gentag denne proces til de ialt 10 stk pølser.
Læg pølsehornene på bagepladen med bagepapir og lad dem efterhæve i 45 minutter. Pensl hornene med sammepisket æg og bag dem midt i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

2 kommentarer:

  1. De ser godt nok lækre ud :-)Lige til at smovse i...

    SvarSlet
  2. Se virkelige gode ud

    SvarSlet