torsdag den 29. november 2012

Panna cotta med passionsfrugt

 
 
 
 
Denne dessert er rigtig nem at lave og smager ikke mindre en fantatisk. Dog skal den lige stå ca. 2 timer i køleskabet for at stivne, men så kan man jo bare lave den i god tid, så er det gjort.
Jeg skriver som jeg lavede den.

Opskrift på panna cotta med passionsfrugt ( 2 pers)
  • 2½ dl piskefløde
  • ½ stang vanilje
  • 4 spsk rørsukker
  • 3 blade husblas
  • 3/4 dl minimælk
  • Desuden:
  • 2 passionsfrugter
  • 3 tsk rørsukker
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 7 minutter. Varm fløde, vaniljekorn og sukker op til lige uder kogepunktet i en lille gryde og rør, til sukkert er opløst.
Pres væden ud af husblassen og smelt den i den varme fløde. Tilsæt nu mælken. ( si evt. blandingen)
Fordel panna cottaen i 2 glas og sæt dem koldt til cremen er stivnet, minimum 2 timer.
Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ud og bland det med rørsukkeret. Fordel passionsfrugt cremen oven på panna cottaerne og servere.

1 kommentar:

  1. Mums det ser lækkert ud :-)
    Julehilsner Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet