Har købt sådan en butternutsquash og lavede sådan en dejlig stærk thailansk ret med nudler til.
Smagte forrygende godt. Troede ikke butternutsquash smagte så godt, de skal koge lidt i retten, for at de ikke er for hårde. Jeg syntes det smagte af vandmelon :) Havde konsistens som kogt kartofel, så en sjov fætter den der butternutsquash :)
Jeg fandt selv på retten med lidt inspiration fra Nigella, så en herlig ret som kan anbefales.
Opskrift på rød karryret med kylling og butternutsquash til 2 pers.
- 2 kyllingefileter, ca 350 g. Skåret i strimler
- solsikkeolie
- sesamolie
- 4 forårsløg, fintsnittet
- 1½ spsk rød karrypasta
- ½ rød peber, skåret i tynde strimler
- ½ gul peber, skåret i tynde strimler
- ½ rød chili, fintsnittet uden kerner
- ½ butternutsquash skåret i tern
- 1 tsk limesaft
- 1 spsk fiskesauce
- 1½ dl hønsefond
- ½-1 dåse kokosmælk (400 ml. dåse)
Tilsæt den fintsnittede chili, de strimlede peberfrugter og butternutsqaush og lad det stege i 1-2 minutter. Tilsæt hønsefonden og lad retten småkoge i 10 minutter, til butternutsqaush er blevet mere bløde i det.
Hæld kokosmælken i og rør den godt rundt, smag retten til med fiskesaucen og limesaften.
Serveres med brede ægnudler, pynt med friskhakkede koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar