fredag den 21. oktober 2011

Mine bedste smørcremer til opsmøring

Ultimate chokolate frosting

  • 4½ dl. flormelis
  • 1 1/4 dl. kakao
  • 90 g. smør
  • 2/3 dl. mælk
  • 1½ tsk. vaniljesukker



Palminsmørcreme:
  • 75 g. smør
  • 75 g palmin
  • 300 g flormelis
  • 2 tsk vanilleessens 
  •  2-4 spsk mælk


 Chokolade ganache
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 250 g. mørk chokolade.
Bring piskefløden i kog og hæl den over den hakkede chokolade. Lad det stå i 5 min. Rør forsigtigt fløden og chokoladen sammen indtil en jævn masse. Sæt nu ganachen på køl, indtil den har en konsistens som kærgården



Smørcreme:
  • 250 g usaltet smør (stuetemp.) eller anden essens
  • 250 g flormelis
  • Et par dråber vanilie essens eller anden smags essens




Ingen kommentarer:

Send en kommentar