mandag den 14. januar 2013

Svinemørbrad med pesto & rullet i bacon



Der er mange måde at lave svinemørbrad på, denne for eksempel, hvor man fylder den med det ønskede fyld og ruller den i bacon/ serano skinke og det er ret nemt.
Jeg har flere eksempler efterhånden, som ligger i mit opskrift index. Denne her varition smagte vildt godt og sådan lidt forårs agtigt. Jeg lavede råstegte kartofler til, rødvinsovs og stegte rodfrugter.

Opskrift på fyldt mørbrad med pesto (til 2 pers.)
  • 1 svinemørbrad, afpudset og renset
  • 1 kugle mozzarella
  • ½ glas pesto
  • 75 g pinjekerner
  • 1 pk bacon i strimler
Rens svinemørbraden og skær det væreste fedt fra. Skær den op på langs, ca lidt dybere end halvvejs.
Skær også lidt ind i begge sider af mørbraden, på den måde kan den åbnes helt op.
Læg friske skiver af mozzarella ind i mørbraden, smør med pestoen og drys med hakkede pinjekerner. Luk mørbraden, evt. med nogle madnåle, de kan nemt tages ud igen, på den måde løber fyldet ikke så nemt ud. Rul den tilsidst med baconen. Læg den i en bradepande eller ildfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Tag den ud og lad den hvile i 5 minutter og skær den ud i skiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar