søndag den 10. januar 2016

Amerikanske pandekager


De her amerikanske pandekager er uden tvivl de bedste jeg nogensinde har bagt, smagen er bare super god og de er virkelig luftige. Man kan jo sagtens spise dem uden andet til end ahorn sirup, men en gang æg og bacon er altså altid lækkert til, sådan en søndag morgen.

Opskrift på amerikanske pandekager
( ca. 10 stk.)

  • 2½ dl. hvedemel
  • 2½ dl. kærnemælk
  • 2 æg
  • 1 knips salt
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. natron
  • smør til stegning
Bland hvedemel med sukker, salt og natron, hæld kærnemælken i og pisk til en ensartet masse, tilsæt æggeblommerne. Æggehviderne skal piskes helt stive i en skål for sig selv, vend nu den stive æggehvide masse i melblandingen. Steg blandingen med det samme i lidt smør.
Servere ahorns sirup og blåbær til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar