søndag den 23. oktober 2011

Pasta fad m. kylling, spinat og champingnon



Opskrift til 4 personer.

  • 3 kyllingefiler
  • 2 store håndfulde spinat ( frossen kan også bruges)
  • 200 g. friske champingnon
  • kogt pasta, vil tro ca. 50 g. inden de er kogt
  • ½ liter fløde
  • Lidt jævning måske
  • Salt og peber
  • 1 pk. bacon
Som det første kog pasta og hæl vandet fra. Steg kyllingen i små tern. Tag dem af panden. Steg derefter champingnonerne, når de har stegt så kom kyllinge stykkerne op sammen med og kom fløden ud over sammen med salt og peber. Her kan man f.eks tilsætte lidt bouliion og jævning hvis der er behov.
Man kan bruge frisk skyllet spinat, som lige er blevet svitset lidt på en pande med olie. Man kan også sagtens bruge frossen spinat, det kommer man lige 5 min. op i gryden/ woken, det tør hurtigt.
Kom først pastaen op i fadet og så flødeblandingen., så skal det i oven i ca. 25-30 min ved 200 grader.
Svits baconen imens og pynt med den når retten kommer ud af oven :)

3 kommentarer:

  1. hvor ser det bare lækkert ud! Det vil jeg helt klart prøve en dag, tusind tak for at dele denne opskrift :D
    KH Nanna
    www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ih for en lækker opskrift..Den smagte sindssyg godt .Og tak i øvrigt for at du deler alle dine skønne opskrifter med os

    SvarSlet
  3. Dejligt at høre, at ens opskrifter vækker glæde :)

    SvarSlet