Opskrift til 4 personer.
- 3 kyllingefiler
- 2 store håndfulde spinat ( frossen kan også bruges)
- 200 g. friske champingnon
- kogt pasta, vil tro ca. 50 g. inden de er kogt
- ½ liter fløde
- Lidt jævning måske
- Salt og peber
- 1 pk. bacon
Man kan bruge frisk skyllet spinat, som lige er blevet svitset lidt på en pande med olie. Man kan også sagtens bruge frossen spinat, det kommer man lige 5 min. op i gryden/ woken, det tør hurtigt.
Kom først pastaen op i fadet og så flødeblandingen., så skal det i oven i ca. 25-30 min ved 200 grader.
Svits baconen imens og pynt med den når retten kommer ud af oven :)
hvor ser det bare lækkert ud! Det vil jeg helt klart prøve en dag, tusind tak for at dele denne opskrift :D
SvarSletKH Nanna
www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com
Ih for en lækker opskrift..Den smagte sindssyg godt .Og tak i øvrigt for at du deler alle dine skønne opskrifter med os
SvarSletDejligt at høre, at ens opskrifter vækker glæde :)
SvarSlet