Opskrift på 1 stk. på ca. 30 cm x 23 cm.
- 30 g. gær
- 3 dl. lunkent vand
- ½ tsk sukker
- ½ tsk salt
- 3 spsk olivenolie
- 150 g durum-mel
- 300 g hvedemel
- Til pynt: F.eks. cherrytomater, havsalt, rosmarin. Olivenolie til pensling af brødet.
Kom nu dejen i en passende bradeplade med bagepapir, tryk den let ud.
Pensl brødet med olivenolien og lav lidt fordybninger med tommeltotten rundt omkring. Fordel cherrytomterne i nogle af hullerne. Lad nu dejen hæve 30 min.
Havsalt kommes på inden den skal i ovnen. Bag ved 250 grader i ca. 15 min. til den er flot gylden.
Kan evt. pensles lidt med olivenolie igen når den er bagt.
Lad brødet køle lidt af inden udskæring.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar