tirsdag den 10. februar 2015

Banan/rismel pandekager m. hindbærcreme


Opskrift på banan /rismel pandekager
(ca. 6 stk.)

  • 1 banan
  • 1 æg
  • ½ dl. mælk
  • 1 knips salt
  • 2 tsk. sødemiddel
  • 1½ dl. rismel
  • Steg i kokosolie
Mos bananen først og tilsæt ægget. Kom nu mælk, salt sødemiddel i og til sidst rismelet.
Varm en pande med kokosolie og steg pandekagerne til de er bagt og gyldne på hver side.



Opskrift på hindbærcreme
(ca. 7 dl.)

  • 200 g frosne hindbær
  • 1 dl. piskefløde
  • 1 dl. græsk yoghurt
  • 0,5 tsk. sødemiddel
  • 2 spsk. vaniljesukker
Giv de frosne bær et opkog og køl dem af. Pisk fløden stiv.
Bland græsk yoghurt med sødemiddel og vaniljesukker og kom de kolde bær i blandingen.
Vend nu flødeskummet i blandingen, nu er den klar til at komme oven på pandekagerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar