onsdag den 30. maj 2012

Quesadillas m. 2 forskellige slags fyld


Uhm hvor jeg dog elsker de her quesadillas, de smager virkelig lækkert. Vi brugte dem idag til en lækker snack, frokost om man vil og de smager viunderligt her i sommervarmen. Jeg lavede 2 forskellige slags fyld til dem, og begge fungere super godt.
Servere dem evt. sammen med tortilla chips og guacamole og salsa.

Quesadillas m. mexicansk kylling, jalapenos, majs, ost & peberfrugter. 1 stk:
  • 200 g kyllingefileter
  • 2 spsk fajita spice mix
  • 3 spsk salsa
  • ca 40 g revet ost
  • 4 jalapenos
  • 3 spsk gul peberfrugt skåret i små tern
  • 3 spsk rød peberfrugt skåret i små tern
  • 3 spsk majs
  • 2 tortillaer pandekager
Start med at skær kyllingen ud i små tern og det i lidt olie og hæl mixen i. Tag en tortilla pandekage og smør salsa på den. Kom kyllingestykkerne oven på.
Skær jalapenos i mindre stykker og kom dem på pandekagen, sammen med majs, peberfrugter skåret i små tern. Top med revet ost. Læg den anden tortilla pandekage oven på.
Steg den på en grill pande med lidt olie i ca. 2 minutter på hver side. Skær den ud i 4 trekanter.


Quesadillas m. skinke, spinat, chili & rødløg. 1 stk:
  • 100 g skinkestrimler
  • 100 g babyspinat
  • 2 hvidløgfed
  • 1 lille rødløg
  • 3½ spsk cremefraice
  • ½ rød chili uden kerner
  • ca. 40 g revet ost
  • 1 tsk spidskommen
  • salt og peber
  • 2 tortillaer pandekager
  • friske koriander, til pynt
Skyld spinaten grundigt. Svits spinaten sammen med et finthakket hvidløgsfed, på en pande med olie og lad spinaten falde sammen. Stil til side.
Rør skinkestrimlerne med cremefraice, spidskommen, 1 presset hvidløgsfed, finthakket chili, hakket rødløg, salt og peber.
Smør skinke blandingen på en tortilla pandekage, derefter spinaten og top med revet ost, læg den anden tortilla pandekage oven på.
Steg den på en grill pande i ca 2 minutter på hver side og skær den ud i 4 trekanter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar