søndag den 13. november 2011

Bruschetta med tomat


Jeg elsker Bruschettta, som både tilbehør, forret eller tapas. Min bedste opskrift kommer her.

Opskrift til 2 personer.

  •  2 store modne tomater
  • ½ løg
  • ½ dl. Jomfruoliven olie
  • 1 tsk. basikum tørret
  • ½ tsk. oregano tørret
  • 1½ fed hvidløg
  • Baguette, ciabattabrød eller flüte... hvad man lige har!
Start med at lave tomat blandningen, skær tomaterne ud i små tern og op i en skål med dem. Kom halvdelen af olien op til tomaterne, sammen med presset hvidløg, løg i små tern og krydderierne. Lad det nu stå og trække i et par timer, jo længere tid jo bedre bliver det i smagen.
Skær brødet ud i tilpasse stykker og pensel resten af olien på brødene og så i oven med dem i ca. 10 min, til de er lidt sprøde. Kom nu tomatblandningen på de lune brød og servere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar