Lækker sund ret, som smager rigtig godt.
Opskrift på perlebygsalat til 2 pers:
- 2 dl. perlebyg ( urtekram)
- 1 rødløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg hakket
- 1 spsk. soltørrede tomater
- 2 spsk. citron saft
- ½ dl. rosiner
- ca. 50 g. broccoli ( kogt i små buketter i ca. 5 min)
- 7 stk. cherrytomater
- ½ rødt peber
- 1 spsk. balsamico
- salt og peber
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken, jeg kogte urtekrams perlebyg i ca. 25 min. i ca. ½ liter vand, som bare skal sies fra når de har kogt.
Perlebyggen må godt køle lidt af, inden man tilsætter ingrediensserne.
Start med at røre de våde ingredienser i perlebyggen og tilsidst broccoli og de ovnbagte tomater.
Spises koldt med kylling, hvidløgs dressing og lidt brød.
Opskrift på fyldt kylling med Pesto, mozeralla og serranoskinke til 2 personer:
- 300 g. kyllingfilér
- pesto
- 1 stk. mozeralla ost
- 1½ pk. serranoskinke
Der laves et snit i siden på kyllingerne og så smøres de med pesto og der ligges 3 skiver mozeralla.
Smør et tyndt lag philidelfia ost på serrano skinken og rul det rundt om kylling filérne.
Steg dem nu i oven i ca. 35-40 min.
Hej Mette - ved du hvad ?? - jeg har for første gang nogensinde bladret mig gennem alle indlæg og super lækre ting du deler, så her bliver jeg gerne hængende som fast læser :-)
SvarSlet